Povezani v kulturi

QR Code Kultura

Brezplačna enotedenska naročnina na digitalno izdajo Primorskega dnevnika

Preizkusite, kako enostavno je brati digitalni Primorski dnevnik na tablici, na računalniku ali na mobilnem telefonu. Predvsem poleti, ko dopustujemo in namenjamo več časa zase in za branje. Primorski dnevnik lahko prebiramo že zelo zgodaj zjutraj, saj je digitalna izdaja na voljo, ko se dnevnik še tiska. Vsem pa so vedno in brezplačno na razpolago vse letošnje priloge.

Primorski dnevnik redno poroča o kulturnih dogodkih, zato je enotedenska naročnina posebej primerna za vse, ki se zanimajo za kulturo, glasbo, gledališče itd.

Vnesite svoje podatke in dovolite nam, da z njimi upravljamo v skladu z uredbo EU 2016/679 GDPR. Nato kliknite na spodnji gumb »Naroči se!«

  Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.


  Izjavljam poleg tega, da sem seznanjen/a z namenom in načinom obdelave in da dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov tudi za namene profiliranja.

  Izjavljam poleg tega, da sem seznanjen/a z namenom in načinom obdelave in da dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov tudi za namene neposrednega trženja.


  Ko bomo vaše podatke obdelali, vam bomo po elektronski pošti poslali uporabniško ime, geslo in navodila za enotedenski brezplačni dostop.

  Digitalno izdajo Primorskega dnevnika lahko prebirate:
  – na spletni strani www.primorski.eu, vnesite v rumena polja uporabniško ime in geslo ter kliknite na gumb »Vpis«;
  – v aplikaciji »Primorski« na iPadu.

  Pozor: promocijo lahko izkoristite samo enkrat.

  Če vas bo enotedenski preizkus prepričal, da vam ta sododni način branja časopisa ustreza, se lahko naročite in poravnate naročnino na spletni strani www.primorski.eu. Lahko pa nas tudi pokličite na telefonsko številko 040-7786300 (vsak dan, razen ob nedeljah, od 9. do 15. ure) ali nam pišete na naslov narocnine@primorski.eu.

  Vaša košarica0
  Košarica je prazna
  Izberite drugo naročnino
  0