Primorski dnevnik 75 + 2

Že od 13. maja 1945 smo vsak dan z vami.

Ob obletnici delovanja bi vas radi obdarili z možnostjo brezplačnega branja celotne digitalne izdaje Primorskega dnevnika na spletu in v aplikacijah vse do 30. junija letos.
Tudi vnaprej se bomo trudili, da bomo s kakovostjo našega poročanja in z bogatimi vsebinami nagrajevali zaupanje in zvestobo naročnikov in bralcev.
Primorski dnevnik lahko vsak dan z izjemo ponedeljka berete že v zgodnjih jutranjih urah.
Izpolnite spodnji obrazec in sklenite brezplačno digitalno naročnino na Primorski dnevnik, ki bo aktivna do 30. junija 2022.

  Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.
  Datum rojstva *

  OBVESTILO IN PRIVOLITEV ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOVV skladu z Uredbo EU 2016/679

  Spoštovani, naprošamo vas, da preberete spodnje obvestilo in podpišete privolitev za obdelavo osebnih podatkov v skladu z Uredbo EU 2016/679. V skladu s 13. členom Uredbe EU 2016/679 vas obveščamo, da je namen obdelave podatkov ponujanje storitev in izdelkov, za katere se zanima uporabnik, in pošiljanje informacij o lastnih izdelkih in storitvah ter o izdelkih in storitvah tretjih oseb, ki odgovarjajo vašim pričakovanjem. V nadaljevanju navajamo informacije o načinu obdelave vaših osebnih podatkov:

  Obdelava bo potekala v skladu z zakonom, na podlagi načel zakonitosti in pravilnosti in ob spoštovanju zaupnosti; Podatke bomo obdelovali na pisnih obrazcih in/ali računalniških oziroma elektronskih nosilcih podatkov, varovali in hranili jih bomo v skladu z veljavno zakonodajo, skladno z načini in omejitvami, ki so potrebni za doseganje navedenih ciljev; Zagotovitev zahtevanih podatkov je potrebno za pravilno izvajanje dejavnosti družbe in za učinkovito upravljanje ter zagotavljanje naročenih storitev, ki so vezane na dejavnost. Za druge namene (trženje in profiliranje) je potrebno posebno soglasje. Če ne podate soglasja za te druge namene, to ne bo vplivalo na zagotavljanje zahtevane storitve. S podatki se bodo lahko poleg tega seznanili:
  • uslužbenci in sodelavci upravljavca oz. obdelovalca podatkov, kot pooblaščene osebe in/ali notranje odgovorne osebe za obdelavo podatkov in/ali upravljavci sistema;
  • uslužbenci, sodelavci in svetovalci družbe v povezavi z vsebinami, ki se nanašajo nanje, skladno z zakonsko predvidenimi načini;
  • tretje družbe ali osebe (na primer: marketinške družbe, kreditne inštitucije, strokovne službe, svetovalci itd.), ki opravljajo zunanje dejavnosti za račun podpisane družbe kot zunanji upravljavci oz. obdelovalci podatkov.

  Omenjeni podatki se bodo hranili za zakonsko določen čas. Osebni podatki se bodo hranili na strežnikih, ki se nahajajo na območju Evropske unije. Če se bo izkazalo za potrebno, se bo upravljavec oz. obdelovalec podatkov lahko posluževal strežnikov zunaj območja EU. V tem primeru upravljavec oz. obdelovalec podatkov zagotavlja, da bo prenos podatkov zunaj območja EU potekal skladno z veljavnimi zakonskimi predpisi, po sklenitvi standardnih pogodbenih dogovorov, ki jih predvideva Evropska komisija.

  Pravice posameznika. Posameznik ima pravico, da od upravljavca oz. obdelovalca prejme informacijo o tem, da se njegovi osebni podatki obdelujejo, in ima v tem primeru pravico dostopa do osebnih podatkov, do popravka, preklica ali omejitve obdelave podatkov, ima pravico, da ugovarja obdelavi v katerem koli trenutku, tudi v primeru obdelave zaradi neposrednega trženja in avtomatiziranega sprejemanja posameznih odločitev; posameznik ima poleg tega pravico do prenosljivosti podatkov in do preklica privolitve v katerem koli trenutku. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Posameznik ima tudi pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu. Posameznik lahko uveljavi svoje pravice kadar koli na podlagi pisne prošnje, ki jo naslovi na družbo PR.A.E. Srl – DZP doo, ulica dei Montecchi 6 - 34137 Trst, ali prek elektronske pošte na naslov: prae@primorski.eu.

  Upravljavec oz. obdelovalec podatkov je družba PR.A.E. Srl – DZP doo, pravni sedež v ulici dei Montecchi, 6 – 34137 Trst, tel. 040/7786380; e-mail: prae@primorski.eu

  Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.

  Izjavljam poleg tega, da sem seznanjen/-a z namenom in načinom obdelave svojih osebnih podatkov in da dovoljujem njihovo obdelavo tudi za namene profiliranja.

  Izrecno dovolim uporabo svojih osebnih podatkov za namen pošiljanja novic, obvestil in informacij v obliki občasnih krajših sporočil (novičnik oz. »newsletter«).


  Ostanimo povezani!

  Vaša košarica0
  Košarica je prazna
  Izberite drugo naročnino
  0