75 let zgodb o miru in sožitju

75 Primorski dnevnik
Vsem, ki nam sledite na spletu in si želite prebirati tudi digitalno izdajo časopisa, vam ob naši 75-letnici omogočamo sklenitev redne digitalne naročnine na Primorski dnevnik. Skupaj s svežimi vsebinami naše spletne strani ga boste lahko brali na domačem računalniku, tablici in pametnem telefonu do konca leta po »jubilejni« ceni 75 evrov.

Vnesite svoje podatke, sklenite naročnino na naslednji strani in boste takoj prejeli osebno kodo za aktivacijo naročnine.

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.


Izjavljam poleg tega, da sem seznanjen/a z namenom in načinom obdelave in da dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov tudi za namene profiliranja.

Izjavljam poleg tega, da sem seznanjen/a z namenom in načinom obdelave in da dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov tudi za namene neposrednega trženja.

Branje digitalne izdaje po »jubilejni« ceni

Primorski dnevnik že 75 let vztrajno skrbi za objavo preverjenih novic iz našega in širšega okolja. Trudimo se stati ob strani naročnikom in bralcem, zato si tudi v sedanjem nelahkem času prizadevamo, da vas sproti informiramo o dogajanju pri nas in po svetu, da vam delamo družbo z našimi in vašimi zgodbami, da vas seznanjamo s koristnimi napotki.
Da ostanemo povezani, smo se pri Primorskem dnevniku odločili, da ob naši 75-letnici omogočimo novim naročnikom branje digitalne izdaje po posebno ugodni »jubilejni« ceni. Zanjo boste odšteli le 75 evrov in nas lahko brali vsak dan vse do 31. decembra 2020. Skupaj bomo bolje kljubovali izzivom sedanjega in prihodnjega časa.